Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Anya vagy apapártiak vagytok?

2015. január 08. - Jogfosztottak

Sokunk kapjuk meg a fenti kérdést miszerint kit képviselünk?
Apa vagy Anyapárti az oldal? S a szemrehányást is, hogy te férfia vagy?

Igen az oldalt egy APA indította, de nem egyedül, társakkal akik között ugyanolyan számban képviselik magukat férfiak mint nők.

Tehát anya vagy apa párti az oldal?

Milyen kérdés ez? Mit von le belőle a kérdező? S ez alapján ítél meg minket, hogy milyen nemű a válaszoló? Ismerek olyan gyereket aki okosabb mint egy felnőtt, mégsem hallgatod meg s fogadod meg a gyermek mondandóját. Ezt úgy hívják Előítélet! (Nem csak etnikailag s rassz szerint mérik meglétét.)

Ez egy nagyon hülye kérdés s csak a kérdezőjét minősíti.

Már a kérdés is diszkriminatív, önző s felháborító! Ha anya párti akkor minden apa takarodjon az oldalról s ne érdekelje, amennyiben fordítva akkor minden anya lázadjon fel, hogy lehet az érdeküket védeni? Nem értem azon kérdezőket akikben ez felmerül. Számomra akiben ilyen felmerül az nem a gyermek érdekeit nézi csakis önző céljait akarja beteljesíteni nem érdekelve sem a másik fél érdekeit sem pedig a gyermekét és saját gyermeke érdekeit s jogait is semmibe veszi.

Mégis milyen ember az aki ilyet kérdez?

Kicsinyes s önző megnyilvánulás ez, hogy kisajátítja a gyermekét. Ráadásul nem is a gyermeke érdekeit s jogait nézi hanem csakis öncélú akaratát.

Milyen példát mutat így gyermekének? S milyen mintát fog átadni neki a későbbiekben így?


A következő bölcs tanácsuk tán ez lesz: Gyermekem te kék szemű vagy s a kék szemű emberek felsőbbrendűek ezért annak módja szerint kell viselkedni mások iránt aki nem kék szemű azt semmibe kell venni...

Gratulálok az ilyen szülőnek s sajnálom azt a gyermeket akinek ilyen példakép jutott. 

Attól, hogy a két szülő megakarja szakítani az életközösséget egymással attól még a gyermek elzárása miért egyenes arányos következtetés, hogy neki is meg kell szüntetnie a kapcsolatot azzal aki fontos szerepet játszott életében s ő egyáltalán nem is akar elszakadni a másik szülőjétől?

Pontosan az ilyen kérdezők ellen vagyunk akik nem a gyermek érdekeit s jogait nézik, azok ellen akik nem képesek az érdekükben eljárni. A bürokraták ellen akik nem képesek betartani a törvényeket s azok ellen akik visszaélnek egy gyermekkel. 

Ilyenkor szeretik emlegetni, hogy dehát ő agresszív gonosz, nem foglalkozik velük. Képzeld te ezzel a megnyilvánulással mit képviselsz s képzeld el nem csak ilyenek vannak. Ne magadból indulj ki s ne is a másikból, nem vagy egyedül, s ne vetítsd ki saját érzelmeited mindeki másére hogy másnál is ugyan ez van s ezért ők is azt érdemlik. Mert nem így van a gyermek érdekeit kell nézni nem az apáét nem az anyáét. A Gyermekekét.

Köszönjük.

 

u.i.: A gyermek érdekét nézzük s gratulálunk az ilyen kérdezőknek, hogy bennük fel sem merül a gyermeke csak önző céljaik, hogy az ő érdekeit nézik-e vagy sem s nem foglalkozik vagy teljesen "megfelejtkezik"->semmibe veszi, hogy van egy értelmes, érző s gondolkodó gyermeke.

Sőt tovább megyek pontosan az ilyen mocskos, undorító, szégyentelen, embertelen, galád, kérdezők ellen vagyunk akiknek gyermek nem való mert nem foglalkoznak velük, értük semmit nem tesznek s nem is érdekli őket csak is a bosszú, hogy mások életét megkeserítsék! S azok ellen akik ezt még biztosítják is nekik s még támogatják is őket ebben! Minden bürokrata ellen aki tenni, cselekedni nem hajlandó a gyermekekért csak nézni s tűrni szenvedéseiket s hozzátartozóik szenvedéseit. 

Számorma ezek nem emberek s legszívesebben én is csak nézném szenvedéseiket s még igen is tennék is érte, hogy tovább szenvedjenek mert aki gyermek ellen vét arra nincsen bocsánat sem mentség... 

DE

de nemesebb a lelkem annál, hogy ilyenre vetemedjek s inkább harcolok s megpróbálok tenni ellene (bármivel-akárhogy-körmöm szakadtáig-míg-elmém-s-erőm-bírja-s-még-azon-túl-is-halálomig), hogy ez változzon, változtassunk még ha hiába valók is tetteim, lesz ki felnézzen rám s azt mondjam neki én megtettem amit lehetett s nem szemet hunytam felettük. Mert a tétlenség ugyan olyan bűn, nincsen rá mentség, hogy csak néztél s nem tettél semmit mert ezáltal te magad is vétkessé váltál s elkövetővé.

...hiszen mégis csak a gyermekem másik szülőjéről van szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://jogfosztottak.blog.hu/api/trackback/id/tr657053555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása