Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

2016

2016. január 05. - Jogfosztottak

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek.

2015.-ös év az apáké volt. Rengetek cikk s média hír volt róluk, hogy mennyire elnyomott, egyenlőtlen helyzetben vannak a családjog területén. Több feminista oldal is ünnepelte az apák napját s támogatta őket, hogy nekik is joguk van a családhoz s gyermekeikkel több időt tölteni ha felbomlik a család szentsége.

Kívánjuk, hogy minden kicsinek s nagynak a 2016.-os év a közös felügyelet éve legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://jogfosztottak.blog.hu/api/trackback/id/tr678238634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baranyai Alexandra 2021.03.09. 07:55:47

Kedves Mindenki!
Először is bemutatkozóul szeretnék mindenkit köszönteni és elmondani azt hogy mély tiszteletem fejezem ki minden egyes harcukért. Sajnálom hogy az embereknek olyan dolgokon kell keresztül menniük ami már ember feletti. Ezért is kezdtem el a témával foglalkozni egy ideje és jogvédelmi irányban dolgozni. Valamint azert hogy az embereknek azt tudjam mondani hogy NEM VAGY EGYEDÜL!! Együtt sikerülhet a harcot megnyerni és együtt tehetünk az elnyomás ellen. Segíteni szeretnék. Bármiben ami jogi kérdés. Keressetek bizalommal és bátran. Nincs mitől tartani egy lehetőséget kínálok!
Köszönöm hogy itt lehetek és remélem hamarosan sokakkal eredményeket érünk el!
süti beállítások módosítása