Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Kritika

2015. január 15. - Jogfosztottak

Szokták "vót" mondani, ha nem bírod a kritikát akkor ne kritizálj.

Én személy szerint szeretem az "intellektuális" vitákat. Nézőpontok s vélemények párharca felsorakoztatva egymással szemben ésszerű s logikus felvetésekkel, következetességekkel.

Ilyenből manapság keveset hallani, látni jobban mondva jelen platformon.

Azt vettem észre egyeseknél egyszerűen nem képesek a kompromisszumokra s nem hajlandók felismerni következetlenségeiket vagy bele sem akarnak gondolni csak mindenképp megakarnak győzni saját igazukról s erre akármilyen esztelen, kifordított példát képesek felhozni nyomatékosítás képen. Hogy ez a jobbik eset vagy sem érdekes kérdés mert az is ép elég gyakori, hogy példát sem tudnak felhozni.

Az hogy belegondoljon egy pillanatra is a másik logikájába fel sem merül. Így hogy lehet vitát folytatni egyáltalán?

Ez csak a vádaskodásokhoz s dobálódzáshoz, pocskondiázáshoz vezet.

Továbbra is elvész a lényeg. Az aki beszélgetésbe sem kezd azzal vitázni sem lehet. De mikor feladjuk s méltányosan vagy tán okosabban odébb állunk akkor úgy érzi bizonyította igazát s elégedetten igazolja saját magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jogfosztottak.blog.hu/api/trackback/id/tr407075921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása