Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalom

Kezdeményezésünk

2015. január 08. - Jogfosztottak

A Jog-F-osztott Gyermekek és Szüleik Mozgalma azért jött létre, hogy segítse s támogassa azokat, akik a családjog miatt elvesztették kapcsolatukat gyermekeikkel, és ne keljen átélniük s megtapasztalniuk mind azt, amit nekünk kell nap, mint nap a bürokrácia ellehetetlenítései s joggal való visszaéléseik folytán.

Az oldalt a Gyermekjogok világnapján 2013. november 20.-án hoztam létre először Facebook-on, hogy kifejezzük szándékaink nem önkényesek, hanem ép ellenkezőleg, gyermekeink érdekében s értük cselekszünk. Hogy megkapják azt a családi szeretetet, amibe beleszülettek, s továbbra is teljes egészséges érzelmi kapcsolatot, s köteléket alakítsanak ki hozzátartozóikkal, valamint ne érje őket semmilyen negatívum, amit megéreznek, ezáltal károsan befolyásolja őket életük további alakulásában.

Az oldal célja, hogy mindenkinek segítséget nyújtson a gyermeke érdekeinek megvédésében, hogy gyermekük jogai érvényesüljön a normális családi kapcsolatok érdekében hosszú távon. A gyermekeink érdekeit s jogait nézzük nem másét s nem is érdekel minket más csak a gyermekünk jóléte, érzelem gazdag világa s annak táplálása a szeretett teljes viszony kialakításában, hogy semmiben se szenvedjen hiányt. Ez érdeke minden felelősségteljes embernek akár családos, egyedülálló vagy gyermeket szeretne későbbiekben.

Ennek tudatában kérünk mindenkit, hogy akinek van hozzá ideje s elszántsága, csatlakozzon hozzánk s támogassa munkánkat, céljainkat a változtatásért. Keressük azokat a személyeket, kapcsolatokat, akiknek van tapasztalatuk a jogban, családsegítő s gyermekvédelmi szolgálatokban, vagy más nemzet által képviselt gyermekjogi eszméket ismer.

Mi nem adójuk 1%-át kérjük csak egy kattintást. Kérjük, osszátok meg, terjesszétek az oldal eszméit, hogy változtassunk azon gyermekek érdekében, akik csonka családban kénytelenek tovább élni, mert egyik szülőjük, vagy bürokrácia nem képes a mindenek felett álló érdekeiket nézni.

Mert mindenki véleménye s érdeke számít, a legkisebbeké is.

Egy gyermeknek mind két szülőjére szüksége van, nem tehet róla, ha egyik szülője külön akar válni a másiktól, ép ezért nem lehet megoldás s igazságos, hogy egyik szőlőjétől elragadják s korlátozzák vele a kapcsolatát.

A gyermekelhelyezési perek, válások (bontóperek) 90%-a megállapodással születik, vagyis megállapodnak bizonyos feltételekben, amit a bíróság jóváhagyviszont a maradék 10% nem tud megállapodni. Itt kezdődnek a problémák is mivel a megállapodások többségénél a felek a gyermek érdekében meg tudnak egyezni, viszont itt is több apa úgy érzi nem tudná kapcsolattartását megfelelően érvényesíteni ezért inkább enged s beleegyezik a - sokszor egyoldalú - feltételekbe míg ahol ezekbe nem egyeznek bele ott bírósági döntés születik. Az egyenlőségért harcolunk, hogy mint szülő ugyan olyanok vagyunk s ugyan annyit foglalkozhatunk gyermekeink érdekeivel s jövőjével mint a másik fél – hiszen válás hiányában is ez történik- nem pedig korlátozzuk a másikat. Természetesen az abúzus s visszaélő, nem törődöm szülök ellen mi is harcolunk s megvetjük azt aki nem akar foglalkozni s nem érdekli saját gyermeke sorsa s élete.

Tiszteljük s becsüljük a családi értékeket, a szeretetet az önzetlenséget, s hűséget.

Köszönjük a figyelmüket s bizalmukat.

Kívánunk harmonikusabb családi életet mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jogfosztottak.blog.hu/api/trackback/id/tr887053503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása